Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.07.2009, 21:45   #10
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 790 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kampus Hastane Hayal Oldu

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gecen ay ankaraya kızağa alınan eski valimiz sayın veysel dalmazı görevine tekrar dömesi için kampanyalar acan arkadaşlarıma ve sivasta yaşayan sayın valinin gitmesine üzülen kardeşlerime soruyorum bu vali sivasımız için ne yapmış bölge hastanesi 4 yıl olmuş yer bulunamamış stadyum projesi senesini gecti hala bir kazma vurulmadı iyi hoşta bu valilerin görevi nedir ne yaparlar gecenlerde vali için acılan konuyada bunlara benzer bir kac kelime yazdım valinin sivasımızdan alınması çok iyi oldu dedim hemen tepki aldım vali yatırımlara karışmazmış valinin görevleri içinde değilmiş gibi sacmalıklarla karşılaştım valinin ne kadar pasif olduğunu sayın başbakan bile fark ettiki ankraya kızağa aldı tamam vali iyi niyetli ve iyi kalpli olabilir ama sivasımıza yeterli bir vali olamadı aktif olduğu bir konu vardı sivassporumuzu basın önünde şöyle yardım edeceğim böyle yatırım yapacağım gibi sözlerle medyatik olmayı iyi beceriyordu ama ne yazıkki bir stadyuma yer bulamadı halen proje askıda bütün bu sorumsuzlukları Sivasım hak etmiyor inşallah yeni gelen valimiz calışkan olurda askıya alınmış projeleri hayata gecirir

Ankara Yardım etmiyorsa Sayın Vali ne yapsın

Bence Veysel dalmaz iyiydi Bu şehir kötü daha sorumlu valiler gördü Örneğin 93 yılındaki vali Ahmet Karabilgin

Kampus Hastane yapılmamasında Milletvekillerimizinde Suçu var.

Konu H_Turan tarafından (03.07.2009 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla