Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.07.2009, 00:10   #88
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1389 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burda devrimi pkk ile bağdaştırarak hakaret ediyorsunuz , olayı tamamen kişisel tarışmaya çekende sizsiniz asılsız iddanıza nacizane cevap veriyorum. Devrim ile pkk'yı gazete köşelerinde okuduğunuz habelerle değerlendirmeniz ise sizin kalitenizle benim kalitemin zaten farklı olduğunun kanıtıdır. Bende sizi din şoven'liğiyle başbaşa bırakıyorum.
size gerçekten bişey diyemiyorum... sen nerden biliyorsun benim gazete köşelerinden pkk yı okuduğumu... benim yanıbaşımda bomba patladı , insanların pkk lılar şehit dediği bir şehirde bulundum .. ne devrimi ne kominizmi ne sosyalizmi ne de kapitalizmi senden öğrenecek değilim...pkk ve devrim arasındaki bağlantıyı da...gerçi izmirden Türkiyenin doğusunu görüş mesafen uzar ama ayrıntıyı kaçırırsın...pkk yı gazeteden bilen varsa o da sen olabirsin...
burda herkesin rengi bellidir tamam mı .. kullandığın kelimelere dikkat et... benim değerlerim vardır ve onları her yerde savunurum savunmaktan da gurur duyarım...