Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.07.2009, 09:55   #110
Glock23
Usta Yiğido
 
Glock23 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Glock23 Şuan Glock23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2013 08:20

Üyelik Tarihi: 05.04.2009
Mesajlar: 1.789
Tecrübe Puanı: 808 Glock23 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin Yazıcıoğlu gerçekten de o gün yaşananların aydınlatılması için çok çaba sarfetmiş, sayısız araştırma önergeleri vermiştir ama dinletememiştir kimseye sesini. O gün ölen 37 kişinin tamamının dumandan ölmediğini 2 kişinin kurşunla öldüğünü defalarca anlatmasına rağmen otopsi raporları çarpıtılmış ve üstüne gidilmemiştir. Gayrı resmi olarak konuyla ilgili herkes bilirki o gün o otelde Arfi Sağ silah kullanmıştır ama birileri bunu örtbas etmiştir.!!
MUHSIN BASKANA ALLLAH RAHMET EYLESIN.

Hemserim, ne kadar eminsiniz Arif Sag'in silahindan cikan kursunla 2 vatandasimizin olduruldugune. Eger boyle birsey gercekten olduysa neden boyle yapildigina dair bir bilginiz varmi, yoksa bunlar kulaktan dolma bilgilermi?
Saygilar

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ÇOK EMİN KONUŞUYORSUN.ORDAMIYDIN???? ORDA ÖLEN 4 KİŞİNİN ARİF SAĞ 'NIN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA ÖLDÜĞÜNE NE DEMELİ???!!!MADEM ONDAN BUNDAN DUYDUĞUNU GELİP BURDA ÇEKİNMEDEN PAYLAŞIYORSUN BENDE DUYDUKLARIMI SÖYLEYİM.HERKESTE SÖYLESİN BUYRUN!
Merkez_Alperen Hemserim,
Tabiki sizin de hakkiniz ne dusundugunuzu paylasmaniz bizimle. 4 kisinin Arif Sag'in silahindan cikan kursunlarla olduruldugunu belirtmissiniz. Cok emin konusmussunuz, yazdiginzdan anladigim kadariyla. Herkesin agzindan baska seyler ciktigi icin, inanilmasi biraz guc geliyor. 2 mi? yoksa 4 vatandasimiz olduruldu, yada gercekten boyle birsey oldumu? Baska bildiginiz varsa paylasiniz bizlerle.
Saygilar
__________________
Sequiremos adalente.......

Konu Glock23 tarafından (05.07.2009 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Glock23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla