Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.07.2009, 13:33   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Söze Ne Hacet Var; 2 Temmuz ve 5 Temmuz Katliamları Vicdani Yüzleşme İstiyor!

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şehrimizi Bu kadar Kötülemeyin Ordaki Ölenlere Bizde Üzüldük ASIL Sorumluları Cezalandırılsın.

Fakat bu Olayı tüm Sivas Halkına Mal edip Siyaset yapmayın Ve her sene anmaktan Ziyade Siyaset Yapılıyor Değerli Sivas Halkı Bundan rahatsız oluyor. .

Sivas 2 temmuzla Değil 4 eylül İle anılsın Bu topraklar Zamanında Selçuklunun önemli şehiriydi Tarihi bir şehir SultanŞehir Kendini bilmezlerin Yaptıkları Sivas Halkına mal ediliyor Gelişmesini istemeyenler bunu Sebep gösteriyor Ve Gelişmesini İstemiyorlar Sivasın.

Hala Bazıları Bu güç odaklarının Yaptıklarını Görmezden geliyor Zaten Onlarında Amaçladıklarıyda Buydu Malasef başardılar.

TEMENNNİLERE KATILIYORUM, AMA epeydir sitemizde şehrimize bir sultan şehir takıştırmasıdır gidiyor , hangi sultan ne sultanı anlamadım gitti, cumhuriyet şehri değil şimdide sultanşehrimi çıktı , bu bilinçli deyimi bazı arkadaşlarımızda dile pelesenk etmeye çalışıyor ama ben bu kadar mağdur olmuş iğidiş edilmiş bir sultan şehir göremiyorum ortada, fabrikaları kapatılıp taşınıyor, sanayisi yok zaten iyice yok ediliyor , birde adına sultan diyoruz nerede bunun sultanlığı, SİVAS KARARTILMAYA ÇALIŞILAN BİR CUMHURİYET ŞEHRİDİR, bir osmanlıcılık sevdası var aldı başını epeydir gidiyor ama ne hikmetse memleket karış karış satıldıkça her şehrimiz sultan şehir oluyor, konu kütüphane sultan şehir değildi amaç, yaşanan iki acının yüreklere bıraktığı izi hatırlatmaktı , yarın okul açılınca kütüphane ne olacak onu merak ediyorum