Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.07.2009, 16:09   #9
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Tecrübe Puanı: 1036 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: 10 yılda 1 okuyoruz

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivasta kütüphaneyi aylardır bir okulun bodrumuna taşıyıp kitaplara kilit vurulduğunu düşünmek bile kahrediyor, bu çağda kütüphanesiz koca bir şehir var ve kimse bundan bile rahatsız değil, anlamak mümkün değil
ilerliyoruz derken son sürat geriliyoruz gavurun icadı 3G telefonla, gavurun icadı interneti kullanıp sağa sola adamız diye dolaşmaktan hicap duyuyorum, nereye gidiyoruz millet olarak bu beni çok kaygılandırıyor artık her düşünen insan gibi

çağ atlıyoruz kardeş 12 eylül ve onun rejimi özalla , çağ atladıkya , kriz miıriz teğet geçti kişi başı milli gelirimiz 12 bin dolar olmuşya birde utanmadan milli geliri dolarla açıklamıyorlarmı beni deli ediyorlar deliiiiiiiiiiii, kitap okumadıkça gaste okumadıkça daha çok araştırma geliştrimeye bütçe ayırmadıkça israil tohumuyla doyarsın arkadaşım o yüzden kafamız bu kadar çalışır, milli milli deyip milli olan herşeyi satarsan olacağı budur,
Abircan abi Sivas'ta bulunmadıgından bu konuda yanlışın var. Sivas'ta 2 tane kütüphane var. 2 side faal durumda. Bunların yerleri ise ;

1. Hal Karşısında yani Paşa Camii arkasında ki ' Ziya Bey Kütüphanesi'
2. ise Behram Paşa İlk Okulu yanında yanılmıyorsam eski açık lise binasının yerinde.

Bu 2 Kütüphanemiz Sivasımızda hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıcada Büyük Otel karşısında ki Tekel binasıda yeni Kütüphanemiz olacak.