Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.08.2009, 07:51   #4
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivas Tarımı Yatırımcı Rehberi Tanıtıldı

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tarıma gerçekten önem vermeliyiz ama malesef veremiyoruz adam gurbette tarlaları memlekette yılda bir gidip tarla parasını alıyor yan cebe koyuyor tarlalar yatıyor bununla tarım gelişecekse çooooook zor gelişir
çalışmadan kazanana başka bişey derler, 3 kuruşluk avanta peşinde herkes , altından memleket kayıyor kimsenin haberi yok, milyonlarca işsiz var sokakta, ekilecek milyonlarca km kare tarlalar adam bekliyor , ama buğday rusyadan, elma şiliden, erik brezilyadan karpuz irandan tarım memleketişnde tarım yapamıyoruz benzin mazot gübre dünya para, ama elmasa altına kadeve öteve sıfır, gemiciklere mazot 80 kuruş, ama köylüye 2.buçuk lira
dah anasıl tarım yapılsın bu yahudi ve rum tohumları ülkeyi sarmış , yerli tohum kalmamış israil tohumu biber patlıcan domates yiyoruz bu yahudi tohumlarını kovmak lazım milli tohumcuşuğu geliştirip önünü açmak lazım
sayın badem bıyıklı yetkili vatan satıcısı

deliktaşlı yanlış anlama buradaki yetkili sen değilsin yukarıdaki açıklamayı yapan memur arkadaşa diyorum bıyığı modern görünmek için kestiğine bakma , lütfen sana satşmadım , allah aşkına yanlış anlama sabah sabah daha ilk çayımı içmedim şimli bide senle polemik olsun diye yazmadım , içimi karartıyor memleketin durumu içimi

Konu abircan tarafından (04.08.2009 Saat 07:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla