Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.08.2009, 20:49   #4320
BAHATTİNÖZDEMİR
Yiğido

BAHATTİNÖZDEMİR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BAHATTİNÖZDEMİR Şuan BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2010 14:52

Tecrübe Puanı: 606 BAHATTİNÖZDEMİR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Bir fıkra.
Adamın biri konuşurken heyecanlanıp ölçüyü kaçırıyor v ebiraz abartlılı konuşuyormuş. Oğlu demiş ki "Baba sen konuşurken bazen çok ölçüsüz davranıyorsun ,ben öksürdüğüm zsmn kendini toparla ve dikkatli ol"demiş.adamda tamam demiş.
Aadam birgün oğluyla yolculuğa çıkmışlar ve bir evde misafir olmuşlar.Derken evin sahibi adama ne iş yaptığını sormuş od a,çiftliğim var çiftlik sahibiyim demiş. Pek tabii ki böyle bir şey yok. Bunun üzerine ev sahibi o öylemi peki çiftliğinizin boyu na kadar demiş.Adamda hemen yürüyerek üç günlük mesafa deyivermiş.Ev sahibi şaşırmış tabii ve fakat oğlu babasının fazlaca abarttığını hatırlatmak için hafifçe öksürmüş. ve adam bunun üzerine kendini toparlamış. Ev sahibi de demek çiftliğinizin boyu üç günlük mesafe peki eni ne kadar demiş.Adamda oğlunun uyarısını dikkate alarak bir karış demiş. Ev sahibi bunun üzerine peki ama boyu üç günlük mesafe eni bir karış bu çiftliğe ne ekip biçersiniz nasıl kullanırsınız demiş. Adam da buunun üzerinne "1 vallahi efendi ben çiftliğin eninide boyuna uyduracaktım ama şu münasebetsiz çocuk erken öksürdü "demiş.
BAHATTİNÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla