Cevap: müslüman kemikleri ile yapılan kilise !!!!!
Şunu çok iyi biliyoruz ki, geçmişte yaşanan savaşlar ya din yada ırk ayrımcılığı ve kışkırtmacılığı yüzünden çıkmıştır ve günümüzdede çıkmaya devam ediyor. Aynı gezegende yaşıyor aynı havayı soluyor aynı güneşten faydalanıyoruz. Hepimizde şekil olarak aynıyız.
Ancak insanlar sen şusun ben buyum o bundan o şundan gibi ayrımlarla kavgayı savaşı körükledikçe körüklüyor.
Bundan kimseye bir fayda gelmez, kandan acıdan gözyaşından başka. İnsanları vahşete yöneltir. Tüm insanlar barış huzur kardeşlik içinde yaşaması varken hala bu yöne zorlamalarına bir anlam veremiyorum.
Haber doğrudur yalnıştır bilemiyoruz, Mehmet Çam kimdir ne derece güvenilir kaynağı ne çıkan her habere inanacakmıyız? Ne olursa olsun böyle bir haber duymak tiksindirdi beni. Amacın bütün insanlık adına barış, huzur kardeşlik adına olmasından yanayım.
__________________
"Dilin düşüncenden önce haraket etmesin"
|