Alıntı:
kaanansay Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın Adnan Oktar, 16 Ağustos Pazar günü (BUGÜN) saat 13.00’te KAÇKAR TV, KANAL 35 İZMİR ve KRAL KARADENİZ’de ortak yayınlanacak olan CANLI röportajında, Habertürk’teki Sansürsüz programında fikren tam anlamıyla ezilen Darwinistlerin safsatalarını cevaplayacak.
Harunyahya.tv den de programı seyredebilirsiniz.
Kaçkar TV: 12647 V S/R: 3333 Fec: 5/6
Kanal 35 İzmir: 12685 H Batı S/R: 30000 Fec: 5/6
Kral Karadeniz TV: 12130 V Batı S/R: 27500 Fec: 5/6
|
Ben izledim o programı, senin söylediğinin aksine bir durum yaşandı. Uzman bilim adamları bağlandı gerekli cevabı verdi, ancak senin hoca makinalı gibi seri atışlar yapıp karşı tarafı susturmaya çalışması onu haklı olduğunu göstermez.
Senin hocaya göre bilimsel hiç birşeye gerek yok, hastalıklara bile bilimsel çalışmaya araştırmaya gerek yok, ben bir bakarım iyileşir mantığı.
Bu tür kişiler böyle hassas konuları ele alarak böyle kurumlara çatarak halkın hassas dini duyguları kullanarak kitaplar yazarak prim peşindeler, ortada bir gerçek var bunu onun bunun değil kendi mantığımızla düşünmesini, kendi gözümüzle bakmasını, görmesini bilelim.
Tam bunu yazarken bir haber okudum gazetede,
Haber şu:
Cennetten arsa satarken yakalandı, Kendini peygamber olarak tanıtıp dolandırdı. Çorum'da iki kişi kendini Hızır ve İlyas peygamber olarak tanıttı,"Bize verilen para ikiye katlanır cennetten yer sahibi olursunuz" dediler. 5 Kişi bu yalana kanıp paralarını verdi. Ancak yalan kısa süre sonra ortya çıktı, sahte peygamberin biri yakalanıp tutuklandı.
Bu 21. Yüz yılda ülkemizde hala bunlar yaşanıyorsa, Daha çok Adnan Oktar'lar rağbet görür.