Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.08.2009, 10:34   #4331
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 666 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

arkadaşlar biz bu sitede cok emek verdik ve sivaslıar net olarak en cok üyesi gümüşdereli arkadaşlarımız birleşti ama bazı olumsuzluklar sohbet alanımıza bile girdi site bayı gerildi böyle olmasın hiç mi hiç istemezdik ama bazı kendini bilmeyen arkadaşlarımız yazdılar yazacaklar ama sevyeli olmak gerekir diye düşünürüm ben sitede kimse kalmadı cok üzüçü bi olay diye düşünürüm tüm gümüşdereli arkadaşlarımıza seslenirim herkes gelsin sevyeli sohbetlerimize devam edelim beldemiz iç köyümüz için yaralı her açılıma ışık tutalım saygılar

Alıntı:
sonsuzluk_588 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
slm ğümüşdere halkı ben hasan aslan karaveligilin ibo nun oglu
hasan hoşgedin canım işallah yararlı paylaşımların olur

Alıntı:
gül ve hilal Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
öncelikle bekir beye teşekkür ediyorum ve gümüşdere gençliğine sesleniyorum silahı ,şiddeti, kabalığı, bırakalım!sevgi tohumları ekelim sevgi çiçekleri açsın gümüşderenin dağlrında
hoşgeldin gül ve hilal arkadaışım ama kendini tanıtırsan memrun oluruz bak hasan kardeşimiz kendini ne güzel tanıtmış

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu kınasoglu tarafından (16.08.2009 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla