Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.08.2009, 23:18   #9
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: O.KATİLİ .BULUN

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Orda burda eylem yapıp polise taş atan göstericilerin üstüne gerçek silahla ateş edeceksin gösterici bulamayan poliside cezalandırcaksın aslında yoksa bu itler adam olmayacak.Yada yakaladıgın göstericiyi asacaksın kurt açılımı flan traş adamlar bu ülkenın ekmeğini suyunu yıyıp içiyorlar nankörlülk yapıyorlar.Sevmıyordsan defol Git.
mesele kürt türk değil mesele büyük otadoğu pırojesi kürtler bizim kadar bu ülkeyi sevmiyorlarmı en az bizim kadar seviyorlar ama amarika kanıyla beslenen birkaçtane ermeni köpeği ne istediklerinide bilmiyorlar devletin kuralına uymayan devletin emniyet güçlerine yani devlete kurşun sıkan hayinler bunlar kürt kaedeşlerimizede kurşun sıkıyorlar madem siz kürçülüğü savınıyosanız kundakdaki beğe bile silah sıktınız doğmamış bebeğe kurşun sıktınız siz o katliamı yaptığınızda şırnağın gabar dağında askerdim buna ben şahidim madem siz kürtleri savunuyor sanız yol yapan dozerleri iş makinalrı baraj işçilerini yaktınız kürt kardeşlerimize giden hizmeti baltaladınız sizin kürtcülük anlayışınız bumu türkiyenin heryerinde kürt var onlara kim nediyo bizim dedelerimiz çanakkalede dumlu pınarda sakaryada yani kurtuluş savaşında omuz omuza bu ülkeyi savunmadılarmı bu al bayrağı onlarda kanlarıyla renk vermedilermi yani ABD oyunu ALLAH belalarını versin....
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla