Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.08.2009, 19:15   #73
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

katılmıyorum katılmam
benim sülalemden kimsede katılmaz zaten böyle bir saçmalık olamaz akan kan duracakmış nah duracak bak görürsünüz bu açılım olunca asıl kan o zaman dökülecek çünkü türklük bunu kabul etmiycek etmezde o zamanda kürde düşmanlık dahada artacak kendimden örnek vereyim çok kürt arkadaşlarım var benim ama yeminle böyle bişiy olunca ilk sataşacak kişi benim hemde arkadaşlarıma istemiyoruz kardeşim zorlamı bunca şehidimizin kemikleri sızlıycak günah be allahtan korkun
ikincisi kurt resminden üç hilalden ne istiyosunuz arkadaşlar biz sizin tuttuğunuz partiye bişiy diyomuyuz size ne zararı var bu resimlerin herkes hürdür hangi partiyi isterse onu tutar bu kimseyi ilgilendirmezki biz o beğenmediğiniz üç hilal uğruna ne kanlar döktük ne işkenceler çektik ne hapisler yattık başta muhsin başkan ruhu şaad olsun ve benim kardeşim hala çocukluk arkadaşlarını hatırlamıyor işkence görmekten hafızası gelip gidiyor. bunları bilen yok tabii.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla