Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.08.2009, 09:36   #91
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Bizim hiç bir zaman kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmamıştır hatta yakın zaman içinde cumhurbaşkanımızda kürt kökenli (tugut özal)idi millet vekillerimiz bakanlarımız ve devletin üst düzey bürokratlarınında bir çoğu kürt kökenli demokrasiyse işte alası haksa,hukusa işte ortada biz kürt kardeşlerimizle yüz yıllardır bir arada yaşıyoruz şimdiye kadar her şey iyide şimdi ne oldu bütün bunlar dış güçlerin marifeti baktılarki Türkiye süper güc olma yolunda hızla ilerliyor ne yapıp yapıp bunların önünü keselim dediler ve pkk terör örgütünü beslediler Kürt acılımı adı altında resmen pkk ile masaya oturuluyor sayın başbakan meclisteki dtp liler için pkk lılara pkk terör örgütüdür demeden kimseyle görüşmem diyordu şimdi onada bir kılıf uydurdu akp genel başkanı olarak görüşüyorum devleti temsilen değil diyor Bizleri kelime oyununa getirmenin gereği yok her şey ortada 35 bin şehidimizin kanları yerden kurumadan bir terör örgütüyle öyle veya böyle masaya oturuluyor bu olay sadece böyle kalsa hadi neyse yarında atalarımızın dedelerimizin ecdadımızın kanlarıyla alınan bu kutsal topraklarımızdan kendilerine pay isteyecekler bütün dünyada onların yanında yer alacaktır bunun en belirgin örneği kuzey ırak onlar ordan bastıracak bunlar burdan bastıracak nihayetinde iki taraf birleşip devlet kurmaya kalkışacaklar kısacası kan kokusundan nemalanan dış güçler kardeşi kardeşe kırdıracaklar ben kürt acılımını desteklemiyorum ve asla desteklemeyeceğim