Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Simdi arkadaslar erdogan gibi bir siyasetci görmedim...Bu ülkeyi bize Atatürk ve Osmanlilar hediyesi...9.Yüzyilda türklerin müslüman olmasindin bu zamana türkleri cekemeyen ortaliktan silmek isteyen cok soy vardi.bizim ülkemiz neler ceke ceke hala da yasiyor.ama yasamaktan daha fazlasini yapamiyor.bu ******** siyasetcilerin yüzünden!sünni,kürt,alevi,türk men,azeri,laz,cerkez,zaza...bo soylar hepimiz biraraya gelip artik TEK TÜRKIYE olmamiz lazim...ayrim kalmasin...BU PKK köpekleri bizi savasla yikamadilar 25 yil boyunca simdi isi politika yolundan halletmek istiyorlar...erdogan ve parti arkadaslari adeta göstere göstere bunu kabul ederek...bu acilimin sonu ayrim...arif kardesin dedigi gibi iki ana egitim olacak bu acilim sonrasi...güneydogu yani PKK kürtlerinin yasadigi sehirlerde artik kürtce reklamlar yapilacak türkce reklamlar daha asilmayacak...daha cok kürt kanallari acilacak...taraftarlar diyarbakirspor maclarinda BIJI DIYARBAKIR diye bagaracaklar tüm dünyaya bile tanitabilir bunlar medya sayseinde tüm dünya düsünür türkiyede iki anaegitim varmis da güneydoguna sahip cikamamis diye meher erdogan bizi satti...bir alperen olarak söylüyorum ki:BIR GECE ANSIZIN GELECEGIZ Sanmasinlar bizi yokuz diye,bizi uyuyoruz zannedenler bilsinlerki,uyanmamiz bile dehset verici olur...Bu ülkenin hali ne böyle???Bu ülke neler yasadi baslayin bakiyim saymaya taa 9.yüzyildan itibaren...saya saya bitmez savaslari...yazik cok yazik GÜZEL TÜRKIYEM...ben araba ile bu sene türkiyeye geldim almanyadan ve geri geldim...kapikulede bulgar topraklarina girince o kapikulenin üzerindeki o TÜRKIYE yazisini görünce aglayasim geldi bagarmak istedim HOSCAKAL GÜZEL VATANIM diye topraklarimi terk ettim...