Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.08.2009, 23:29   #4340
gül ve hilal
Yiğido

gül ve hilal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gül ve hilal Şuan gül ve hilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2010 18:21

Tecrübe Puanı: 601 gül ve hilal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim Gül ve Hilal öncelikle forum sayfamıza hoş geldin sefa geldin sizin gibi dostları aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU başkanı hepimiz seviyor ve saygı duyuyoruz. Allah Rahmet eylesin mekanını cennet etsin
ancak:burası bir forum sitesi burda her siyasi görüşten insanlar var lütfen burda siyasi görüş açıklamaktan ziyade Hasretlikten,gurbetlikten Gümüşdere'den bahsedelim.siz yeni olduğunuz için burada yaşanan olayları ve yazıları bilmiyorsun. Senden ricam fazla siyasete dalmayalım.Allaha emanet ol .

merhabalar gümüşdereli dostlarım yine ortalığa çıkmaya başladınız ben çok memnun oldum.Herkesten ricam bu forumda seviyeli birbirimizi incitmeden kırmadan hoş sohbetler yapalım.Birilerine karşı kırıcı olmayalım birbirimize hakaret etmeyelim.hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.hep beraber gümüşderenin bozulan imajını tekrar düzeltelim.

öncelikle bütün gümüşdereli hemşerilerimin ramazanını kutlar ;beldemizin ve bütün türk islam coğrafyası'nın birlik ve beraberliğine vesile olmasını yüce ALLAH'tan niyaz ederim.Sayın hocam haklısınız ama MUHSİN YAZICIOĞLU'da siyaset üstü bir şahsiyettir,onu da her platformda yaşatmalıyız.saygılar...

Alıntı:
abdullah naci Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SEVGİ IŞIKTIR KALBE

KARANLIKTA GÖRMÜYOR HAKİKATI GÖZÜMÜZ
MAZLUMLAR KAN AĞLARKEN KIZARMIYOR YÜZÜMÜZ

GERÇEKLERDEN KAÇARAK DÜŞLERE DALIYORUZ
İNSANLIK YARIŞINDA EN SONDA KALIYORUZ

SEVGİSİZ HER NE VARSA ALEVDEN HAR DEMEKTİR
MUHABBET SIĞMIYORSA GÖNLÜNÜZ DAR DEMEKTİR
Sevgili abdullah naci kendinizi daha ayrıntılı bir şekilde tanıtırsanız memnun oluruz.hayırlı ramazanlar diliyorum.Ben izmir'den ahmet gültepe...

Konu gül ve hilal tarafından (20.08.2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
gül ve hilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla