Alıntı:
Eagle-58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bu millet, Apo'nun idamını kaldıran karanamenin altın da imzası bulunanların Erzurum'da miting meydanlarına ip attığını da biliyor 
Apo'nun bırakıldığı falan yok ve o vatan haini ilan ettiğiniz insan inanın sizden daha milliyetçidir hem de sözde değil özde milliyetçidir.
Ne zaman tam herşey yoluna girecekken "vatan millet Sakarya" demekten vazgececek bu millet.
|
O sizden daha çok milliyetçi dediğiniz kişinin ağzından ben Türküm ne Mutlu Türküm Diyene dediğini hiç duydunuzmu? Ağzına Türk kelimesini almayan özellikle kaçınan bir kişiden bunları beklemek hayalden öteye gitmez.
Apo ABD tarafından paket servisi yapıldığında üçlü koalisyon hükümeti vardı ve AB birliğine girme adına idam kaldırılmıştı. Bunlar ise tek başına hükümet isteseler idamı geri getirebilirlerdi, dini duyguları istismar ederek türban bahanesiyle anayasanın dokunulmaz kanunlarını değiştirmeye kalkanlar, neden bebek katili bir kişinin idamını geri getirme çabası göstermediler? Bırakın şimdi burada şu parti bu parti tartışmasını, bu ülke bütündür ve ergeç Türk Ulusu bu oyuna gelmeyecektir, doğruları ergeç anlayacaktır.
Vatanda bu millet Sakarya'da bu millet, yeri geldiğinde kanınıda canınıda verir bu millet.
Büyük ozan Mahsuni Şerif'in dediği gibi:
" Edirne'den Kars'a kadar efendim
Bu memleket adım adım bizim beeeee...
Bizi bölemezsin behey serseriii
Bu memleket adım adım bizim beeeeee..."