Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2009, 16:36   #193
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 772 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam kürt sorunu yok diyelim. peki pkk sorunu nasıl çözülecek.. 18 20 yaşında genç bir çocuk eline 2 ay silah almış almamış bölgeyi araziyi bilmiyor karşı tarafta gençliğinden beri dağlarda eğitim alan pkk lı hainler bölgeyi de biliyor silah kullanmasını da ...bu dengesizlik değil mi?
terörle böyle mi mücadele edilecek.. o zaman güçlü bir ordunuz olur tepesine inersiniz pkk nın bitirirsiniz.böyle bir durumun olup olmadığı da 1984 ten herkesin malumu..peki nasıl çözülecek
elbette pkk muhatap alınarak değil. dikkat ederseniz bu süreçten dtp de rahatsız.. çünkü bahaneleri kalmayacak artık..
o zaman devlet daha güçlü bir istihbarat nasıl yapılır, ordunun içindeki hainler nasıl temizlenir ve eldeki olanaklar terörle mücadelede en etkili nasıl kullanılır açılımı yapacak.....

bunlara vereceğiniz her taviz bir yenisini doğuracaktır..taki ayrılık vakti gelene kadar...gördünüz işte bir futbol maçında bile medeni olmayı beceremeyen bu süreyle ne anlaşması ne görüşmesi yapılabilir...

herkese anladığı dille karşılık verilmesi gerektiğine inanıyorum...teröristle müzakere değil teröristle mücadele diyorum !!!!

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla