Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.08.2009, 03:07   #243
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

bakın kardeşlerim kardeşlik huzur diye sizi yada bizi kandırıyolar bak göreceksiniz kürt açılımı yapılsın eğer daha kötüye gitmezse türkiye ben adımı fitnat koyacam gülü kaldıracam varmısınız daha bugünden başladı bile üö dört şehit vardik bile yarın açılım olunca artık serbest olacaklar polis jandarma korkusu kalmayacak her yere daha rahat aranmadan girecekler ve önceki yıllarda yaptıkları gibi toplu katliam yapacaklar yine bu ********ler ben bunları çok iyi tanıyorum yıllarca içlerinde çalıştım
tekstilde sabahlamaya kalırdık beşte dörtte çıkardık işten bunlar ıssız yerlerde gezer nereye bomba koyacaklar bir gün önceden tesbit ederlerdi kaçtane küçüük kızları örgütleyip dağa gönderdiler bunları gördüm diyorum el altından silah getirip dağıtttıklarına kadar ve halada devam ediyor çağlayanda bunlar tek tek geri gelecek göreceksiniz benim oğluma bile demişler deri örneğini ver diye küçüktü o zaman geldi bana diyor anne deri örneğimi verelim istiyolar bilmiyorki ne olduğunu çocuk ihbar ettim kapattırdım dtp binasını samsunlu ordulu küçük ortacı çalışan kızlar tek tek kayboluyordu duyuyordukki dağa gönderilmişler neler gördüm neler ben halaa kürt açılımı açılsın bakalım neler yaşayacağız bakın görün.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla