Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.09.2009, 16:42   #27
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1342 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AK-SU oldu AK-BETON

Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu borç DIŞ KAYNAKLI KREDİ ve sizin sürekli bahsettiğiniz aksu ve benzeri yerlere harcandı.Artık bu saatten sonra anlamı da yok konuşmalarınıza bakın bir kere.
Ne demek Bakanın lafını duydunuz neden başka partiye oy verdiniz?Bu bakanın yaptığı doğru mu yani,bu mu eşit rekabet? Ayrıca kimin ne sevdası olduğu belli,sami aydın ve çevresinin ne kadar ne yediği.Artık çirkin hale gelecek olay tek tek yaptıklarını saymak istemiyorum.Allah sizlere akıl fikir versin.

Lafa bak ya adamı çıldırtmak mı istiyorsunuz siz.akp dışında partilere oy verenlerin farklı hesabı mı oluyor yani? Cahilliğini bu kadar belli etme zerre kadar mantık var mı şu sözlerinde?
Sözlerimde mantık aramadan önce mantıklı şeyler söylemen lazım..Sende belgeler varmış göster herkes de görsün işte.Ya da varsa linkini ver ya da belge nerede mevcut söyle gidip bakalım..Sami Aydın'ın gerçek yüzünü görmemize yardım et..
Bakanın lafı doğru ya da yanlış ama ülkemizin gerçeği bu.Ya iktidar partisinden olacaksın,ya da iktidar partisinden olmazsan çok güçlü bir belediye olmak zorundasın.Çok güçlü bir belediye olmadığımıza göre iktidar partisiyle aynı parti olmak zorundaydık.

Sen Sami Aydın yedi,içti gitti derken iyi,biz Doğan Bey iyi çalışmıyor derken cahiliz öyle mi?Geçiniz..!

Eğer iktidar partisinden olmazsak,yatırım alamayacağımızı,ödenek alamayacağımızı bile bile böyle davrnıyorsan evet adım gibi eminim ki Sivas'tan öte sevdalarınız var,Sivas'tan öte hesaplarınız var!