Alıntı:
A_B_U Nickli Üyeden Al?nt?
Kimin ne yaptığını biz çok iyi biliyoruz siz kafanıza takmayın.Çağlayan boya adına sevgililer gününüzü kutlarız diye reklam tabelalarında görmediniz mi hiç ilanları? 14 şubatta verildi bu ilanlar seçimden sonra mı oluyor bu?
Sivas’ta1994 yılında 80 m2 lik bir iş yerinde ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA adı altında kurularak ticari faaliyetine başladı. Boya pazarlama sektörüne POLİSAN BOYA bayiliği ile başlayan ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA kısa süre içerisinde sektörde ağırlığı hissedilen firmalar arasında ilk sıralardaki yerini aldı.
2002 yılında ÇAĞLAYAN BOYA PAZARLAMA AŞ. Adıyla kurumsal kimliğini yenileyerek inşaat malzemeleri toptan dağıtım ve pazarlama alanında ki faaliyetlerini daha da genişletti. Sivas ve çevresindeki tüm komşu il ve ilçelerine pazarlama ağı oluşturarak müşteri memnuniyeti esaslı faaliyetlerine devam etmektedir.
2008 yılında Sivas Organize Sanayi Bölgesi’nde 3000m kapalı ve 7000 m açık alandan müteşekkil STROPİYER fabrikasını kurarak hizmete açtı.
Anlayın işte millet kafa karıştırmak için neler yapıyor...
Şu anda tüm ihaleler şeffaf şekilde halka açık yapılmaktadır.Kim belediyenin çıkarlarına uygun teklif verirse o alır.Eş dost arkadaş yoktur!
Devletle ne alakası var bu olayın elli kere söyledim DIŞ KAYNAKLI KREDİ alınmış sivas belediyesi tarafından.Tamam borcu var bilmem ne olabilir diyorsunuz.Aksu dediğiniz yeri bu parayla yaptı ama borcu şu anki belediye ödüyor ve siz onunla övünüyorsunuz.Yok mu bir çelişki?
Bakın tekrar ediyorum kim yanlış yaparsa karşısındayım.Bu belediye diğer belediye bakan başbakan kim olursa olsun.Bunlar yaparsa onlara da konuşurum diğerleri yaparsa onlara da...Son defa artık yeter diyorum bu konuyu kapatalım yoksa sonsuza kadar her sorunuza cevabım olacaktır.
|
O şeffaflık masallarını artık kimse yutmuyor kardeş..Sen de adın gbi biliyorsun ki Doğan Ürgüp de Nevzat Yanmaz duruken Ak PArtili bir firmaya ya da şahsa ihale vermez..2 kere 2 eşittir 4..Bu kadar basit..
Sen hala borç deyip duruyorsun gören de sanır Doğan Ürgüp her gün milyon dolar borç ödüyor.Hemşehrim o alınan dış kredilerle şuana kadar hiç bir belediyenin yapmadığı yatırımlar yapıldı..
Ve o kredilerin geri ödenmesi de her ay belediyenin su gelirlerinin yüzde 5lik kısmının krediye otomatik olarak ödenmesiyle oluyor.Bu 20 yıl böyle devam edecek.Öyle borç var deyip de kendinizi acındırmayın..Gören de her gün trilyon borç ödüyorlar sanacak..Hepiniz biliyorsunuz ki belediye şuana kadar fiyaskodan öteye geçememiştir.Umarım bundan sonra yerinde sayıp durmaz..