Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.09.2009, 09:22   #4366
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 18:38

Tecrübe Puanı: 648 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhabalar arkadaşlar nasılsınız resul bey meğer siz adıslıimişsiniz
sevindim çok vallahi çok severim adıslıları kulakları çınlasın komşum vardı sivasda bekir amca soy adı kızılyar çocuklarıyla büyüdük rahmetli ömer zeynep belgizar tukez ablanın kızı
oda rahmetli oldu hepsini bilirim köyünüze gittim kaç defa hemde.memnun oldum hayırlı akşamlar
teşekkür ederim güldane hanım ben de sevindin o kişiler benim çok sevdiğim kişiler dir ayrıca köyümüze gitmişsin köyümüz güzeldir biaz kötü imaj bırak sada yinede güzeldir saygılar bizden allaha emenet olun hayırlı ramazanlar

Serkan ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer.Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melekbeklemektedir.Melek pedere sorar))Hiç günahın var mı peder ?Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karımave çocuklarima... sadik kaldim.Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim.. Melek : Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı der.Ve sonra Serkan'a döner.))) Senin hiç günahın var mı? ; Serkan:Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım.Tanrıya duaetmedim etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çoksert ve hizli otobüs kullanirdim .. Melek Serkan'a döner vebunu da biliyoruz.. )))Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı.. Peder bu olaya çok sinirlenir: Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidipBu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz,haksızlık değil mi ?!! Melek gülerek: ..))) Oglum sen vaaz verirkenherkes uyuyordu ama Serkan otobüs kullanirken herkes dua ediyordu.

Körfez Savaşı'ndan önceki yıllarda, Amerikalı bir bayan gazeteci, kadınlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkında bir yazı dizisi hazırlamak üzere Kuveyt'e gitmiş.

Gözlemleri sırasında ilk dikkatini çeken, kadınların kocalarının 5 adım gerisi...nden yürüdükleriymiş.
Yıllar sonra aynı gazeteci tekrar bir yazı dizisi için Kuveyt'e gittiğinde bu sefer bir de bakmış kadınlar önden gidiyor, kocaları 5 adım arkalarından geliyor.
Bu işe çok şaşırmış, hemen bir kadına yaklaşıp sormuş:
"Bu gördüğüm inanılmaz bir gelişme. Peki ama bu değişikliğin sebebi nedir??"
Kuveyt'li kadın cevap vermiş:
- "Mayınlar..."Devamı

Çankaya yokuşundan inmekte olan kamyon kırmızı ışıkta durunca, yanındaki arabadaki sarışın camını indirir ve bağırır:
"Hey benim adım Ayşe! Yükünüz dökülüyor, haberiniz olsun..."
Kamyoncu aldırmaz, yeşil yanınca sürer... Ö...bür kırmızıda sarışın gene yakalar kamyonu:
"Hey, duymadınız! Ben Ayşe! Yükünüz yola dökülüyor diyorum."
Kamyoncu gene sürer. Üçüncü kırmızıda sarışın arabasından fırlar kamyonun camını yumruklar, indirtir.
"Yahu ben Ayşe! Yükünüz dökülüyor!"
Kamyoncu kafa sallar ve sürer...
Dördüncü kırmızıda bu defa kamyoncu aşağı iner, sarışının arabasına yürür, camı tıklatır, indirtir.
"Hey!" der, "Benim adım da Mehmet. Ankara'da kış var ve ben tuz kamyonu sürüyorum!"))))))))Devamı

BirgüN eN seVdigiN insaNdaN eN büyük daRbEyi yeRseN PeMbeNiN kaRa doStLuguN yaRa SeVmeNiN paLavRa olduguNu aNLarSıN...:P:P....p.....p.... p

hayırlı iftarlar herkese

Konu resulbudak66 tarafından (08.09.2009 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla