Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.09.2009, 20:33   #402
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1.si ben size ciddiyetsiz demedim en başta bu konuda anlaşalım
2.si siteye girip girmemesi beni ilgilendirmez ama böyle ciddi bir konuda böylesine üsturupsuz bir dil kullanılmaz...Açıklaması olmayan bir takım kelimelerle burda insanlara açıklama yapmaya kalkmayacak o zaman
3.sü bu kelimeler internet ortamında ciddiyetsiz insanların kullandığı kelimeler bence kendini geliştirmeyle alakası yok ben yaşadığı ülkedede bu tür kelimelerin kullanılmadığını biliyorum..
4.sü benim size kızdığım nokta bana bu yazılanları açıklayabileceğinizi söylemeniz..yani Türk Dil Kurumuna gidip sorsam veya başka ülkelerin dil kurumuna bunu açıklayamaz siz nasıl açıklayacaksınız...bu kelimelerin bir karşılığımı var sizce ?
Demekki yetemek meselsi değilmi yada tecrübe diyelim. Bu arkadaşımızın demek istediği şey şu, Konular biribirine karıştırılıyor, biribirleriyle alakalı olmayan kelimeler sarfediliyor. Herşeyin konumu ve yeri ayrı. İsterseniz özel mesaj yoluyla kendisinede sorabilirsiniz.
Ve şuan bizim yaptığımız gibi konunun dışına çıkarak farklı yönlere çekilmesi gibi.
Neyse arkadaşımız umarım geldiğinde yazılarını takip eder size yazma gereği duyar. Biz yine dönelim konumuzun özüne. Konuyla alakalı yorumlar yazmamız en doğrusu sanırım.