Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.09.2009, 23:41   #409
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 653 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Yiğiter...Ben ne söylersem söyleyim siz karşılığında yine bir sürü gerekçe sunacaksınız...Ben tatmin olamayacağım siz yine sunacaksınız...o yüzden ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum...Benim söylediklerimi zaten anlamak isteyen anlamıştır...Son 2 kelime söylemek istiyorum sadece
1.si Tv'lerde bahsettiğiniz yozlaşmış dizilerden programlardan başka örnek yapımlarda var...eğer seçici olmayı başarabilirsek yani aklımızı kullanabilirsek böyle bir bahanemiz olmaz
2.si internette sadece özenti gençlik yok diline kültürüne sahip çıkan gençlerde var yine aklımızı kullanırsak kimi örnek alabileceğimizi bulmamız yine zor olmaz...Benim kimseyi kovmak dışlanmasını istemek haddime değil böyle bir terbiyesizlik yapacak karakterde bir insanda değilim...Ben sadece O'nun bir an evvel kendine gelmesini istediğim için sert çıktım siz ise ılımlı davranarak onun sizin bahanelerinizin arkasına sığınmasına yol açıyorsunuz..Bahanelerde olmasa nelere sığınacaktık ?
Tek dileğim ayrı ülkelerde tek birleştirici unsur olan dinimize ve dilimize sahip çıkan bir gençlik olmamız...Siz Türkiye'de Türkçe'ye doyduğunuz için bizim gibi Türkçe konuşan sadece bir tek insan arayan kişilerin hissettiklerini anlayamazsınız...Turkchee yerine Türkçe denmesini istemek bu kadar zormu? Türkçe'yi Türkçe gibi konuşsun yok başaramıyorsa İngilizce Almanca konuşsun Hadi selametle...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla