Alıntı:

Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt?

Hop hop orda dur bakalim . Burda siyaset yapmiyoruz isinize gelmiyince Bahceliyi karistirmayin .Lafin yoksa susacaksin  ...! 
Neyse gelelim asil konuya ; evet ben sana tesekkur etmistim cunki cok hakliydin o yorumunla BAK HAKLIYDIN DIYORUM ama diger yorumlarini gorunce silmek zorunda kaldim cunki sen hemserimizi bu konuyla yardimci olacagina bir kenara itin birakiyorsun ! Boyle kendini bilmis tavirlarla hic kimseyi kazanamazsin anca kaybedersin ! O kadar Türkçeye merakliysan Ingizlice ve baska dilleri kullanmasina izin vermiceksin ! Sen git once milliyetçilik ve ûlkücülÜk le ilgili bir arastirma yap sonra gel ama artislik yap    
Cete mi    Oyy korkuttuysam ozur dilerim canim   
Bana sanal alemde milliyetçilik sakin yapma !
 Baskın yesem gece gündüz durmadan 
Kurtulmasam karakoldan sorgudan 
Yıllar verdiğim soylu kavgadan 
Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş 
Dönenler kahpedir ülkücü gardaş 

Mehmetler mehmetler aslan mehmetler 
Uğruna can verdiğimiz aslan mehmetler 
Bize süngü çeker bugün mehmetler 
Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş 

Hedef kızıl elma hedef bir vatan 
Ötüken sokağı ayaz buzlukan 
Bugün adım ülkücü bir militan 
Dönersem kahpeyim ükücü gardaş 

Osman Öztunç 

| 

Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa
bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım
Yiğiter dikkat edersen ben tepki vermedim arkadaşa aksine teşekkür ettim benim öyle egolarım yok...Ben burda yazım yanlışlarını eleştirmiyorum ki Türkçe'de olmadığını bile bile aynı kelimeleri yazmakta ısrar etmeyi Türkçeye yeni yeni chatten öğrenilen dilleri sokmayı eleştiriyorum yorumlarımı iyi oku ayrımı yap sonra cevap yaz olurmu! Burda senle azda olsa muhabbetimiz var kalbinide kırmak istemiyorum senin dikkatli olmaya çalışıyorum ama sende üstünkörü okuma yazdıklarımı...