Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.09.2009, 12:23   #446
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 632 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hop hop orda dur bakalim . Burda siyaset yapmiyoruz isinize gelmiyince Bahceliyi karistirmayin .Lafin yoksa susacaksin ...!
Neyse gelelim asil konuya ; evet ben sana tesekkur etmistim cunki cok hakliydin o yorumunla BAK HAKLIYDIN DIYORUM ama diger yorumlarini gorunce silmek zorunda kaldim cunki sen hemserimizi bu konuyla yardimci olacagina bir kenara itin birakiyorsun ! Boyle kendini bilmis tavirlarla hic kimseyi kazanamazsin anca kaybedersin ! O kadar Türkçeye merakliysan Ingizlice ve baska dilleri kullanmasina izin vermiceksin ! Sen git once milliyetçilik ve ûlkücülÜk le ilgili bir arastirma yap sonra gel ama artislik yap
Cete mi Oyy korkuttuysam ozur dilerim canim

Bana sanal alemde milliyetçilik sakin yapma !

Baskın yesem gece gündüz durmadan
Kurtulmasam karakoldan sorgudan
Yıllar verdiğim soylu kavgadan
Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş
Dönenler kahpedir ülkücü gardaş

Mehmetler mehmetler aslan mehmetler
Uğruna can verdiğimiz aslan mehmetler
Bize süngü çeker bugün mehmetler
Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş

Hedef kızıl elma hedef bir vatan
Ötüken sokağı ayaz buzlukan
Bugün adım ülkücü bir militan
Dönersem kahpeyim ükücü gardaş

Osman Öztunç

Siyaset yapıyoruz burda canım...sen istediğin zaman istediğin kişileri paçavra gibi yerden yere vuruyorsan bende istediğimi karıştırırım seni hiç ilgilendirmez daha 18 yaşındasın Hatice yaşın küçük o yüzden burda seni ciddiye alıpta cevap yetiştirecek değilim...ayrıca bana ikide bir araştırma yap zırvalıklarıyla gelme benim işim araştırmak zaten sen git okulunu oku küçük kız! buda sana son cevabım..değil sanal alemde istediğin alemde gel yine bozarım seni...yaşın büyük bile olsa Türkiye Cumhuriyeti nasıl dağdaki militanları muhattab almıyorsa
bende kendini militan zanneden şahısları muhattab almadım almıyorum...şimdi istediğin kadar yaz dur canım

Yiğiter dikkat edersen ben tepki vermedim arkadaşa aksine teşekkür ettim benim öyle egolarım yok...Ben burda yazım yanlışlarını eleştirmiyorum ki Türkçe'de olmadığını bile bile aynı kelimeleri yazmakta ısrar etmeyi Türkçeye yeni yeni chatten öğrenilen dilleri sokmayı eleştiriyorum yorumlarımı iyi oku ayrımı yap sonra cevap yaz olurmu! Burda senle azda olsa muhabbetimiz var kalbinide kırmak istemiyorum senin dikkatli olmaya çalışıyorum ama sende üstünkörü okuma yazdıklarımı...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla