Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.09.2009, 13:17   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ağaç Yaş'ken Kesilir

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haber çok yanlı yazılmış, Sivas Postası gazetesi kimin?? Sami Aydın'ın felan mı???

Ancak ben Salim Abime şu nokta da kayılmıyorum, ağaç nedensiz bile kesilmez abi... Haberde bahsedilen nedenler bile ağaç kemeye yetmez... Daha önceden bir olaydan bahsetmiştim, Yalova'daki yürüyen köşkten, Bir ağacın tek bir dalını bile kesmemek için bitmek üzere olan 2 katlı bir köşk inşaatını metrelerce kaydırtmıştır... Sami Aydın katildir ve ben hiçbir yerde bu kadarını görmedim duymadım ama şimdiki yönetimde bu yoldaysa yazıktır günahtır...

Son olarakta Sivas Postası eğer ağababaları gibi saptıran ve hedef gösteren bir habercilik anlayışı içerisindeyse yazıklar olsun derim... Eğer yaşlanmış 1-2 tane (fazla değil) ağacı kestilerse ve bunu abartarak yazıyorlarsa gazeteciliklerinden şüphe ederim....
bu haberin kaynağına güvenmedim açıkçası bu kaynak kime kimlere ait bi açıklaması olmalı bence taraflı bi haber yayınlamış gibi geldi bana