Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.09.2009, 23:36   #1315
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?

Arkadaşlar bir kalpte iki aşk yaşanmadığı gibi bir koltukta iki karpuz taşınmaz benim kadar sivassporlu olmayın amatör kümdeyken bile Ağrıya,Fatsaya,carşambaya,anka ra takımlarına velhasıl deplasmanlarda ömrüm gecti yaşadığım müddetce sivassporlu olacağım ve bundanda her daim gurur duyacağım ikinci takım diye bir terim üretilmiş ben bir anlam veremedim eğer istanbul takımlarını övmek istiyorsanız bence bir sakıncası yok ama gidin onların sitelerinde ne yapıyorsanız yapın tabi sitelerine sizleri kabul ederlerse burası sivaslıların ve sivassporluların sitesi bu sitede bazı arkadaşlara basıra basıtra anlattım ama galiba anlama güclüğü cekiyorlar uzun lafın kısası bizim sitede başka takımların reklamını yapamazsınız bunu kafanıza iyice sokun

BAŞAK SİVASDA BAŞAK SİVASSPORDA YOK