30.09.2009, 19:33
|
|
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2216 
|
Cevap: YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI
Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Vay vay vay,barikat döktürmüş.İçinde ki tüm nefretini kusmuş sağolsun...
İşte böyleeeee,insan bazı şeylerin içinden çıkamayınca,söyleyecek birşey bulamayınca nasıl çirkinleşebiliyor.Neden bu konuda kişisel bir sataşma söz konusu oldu acaba?
Aklıma yeni üye olduğum zamanlarda ki bir olay geldi.Esengül nickli bir üye vardı zamanında.Yine böyle alakasız bir yorumla rezil edilmeye çalışılmıştı bir konuda.Bu bir taktik mi? Ama ben bunu kendi rezilliğim değil,konuyu buraya getiren şahsın rezilliği olarak görüyorum.Pekala siz cevap verin,benim buraya üyeliğim gayet normal.SİVAS'lıyım.Pekala siz o siteye neden üye oldunuz?
Kendi çöplüğünüzde ötün hesabı laflar ne kadar da yakışmış ağzınıza.Benim burada bir saygısızlığımı gören varsa buyrun banlayın!
İnsanları anlamak,güvenmek zor.Neden burada kendi kendimi yıpratıyorsam böyle insanlar yüzünden...
Konu Muhsin Başkanınızsa,sizin olsun.Sizde mücadele etseydiniz o konuda o halde.Benim şu an bu forumda bulunuşum gibi.Kendi dediklerinizi çok çabuk unutmuşsunuz...
Off,sesim kısıldı.Biraz da sonraya kalsın!
Banlanacaksam banlanayım ama bu 2 mesajda mümkünse silinmesin.Teşekkürlerinizi iletin kendisine de görelim kimler gerçekten SEVGİ DOLU SAYGI DOLU İSLAM SEVGİSİ OLAN BİR İNSAN!
Her ne olursa olsun saygılı olmaya çalıştım.Ne kadar sabrımı taşırsalarda.Ama bu zamana kadar tanıdığım gerçek insanlar! ve bana gerçekten insan gözüyle bakanlar! bana yeter...
Saygılar!!!...
|
Ben alevi sünni kardeşçe yaşasın diyenlerdendim dünden önceki güne kadar!!Bugün itibariyle tüm nefretim ve sinirimle böyle bir kardeşliğin olmayacagını haykırıyorum.Çünkü kardeş diye saydıgımız kişi ecdadımıza iftiralar savurmaktadır ecdadıma iftira savuran bana savurur bana iftira savuranda kardeşim degildir!!!
Yazacak şey bulamadım degil bak ordakilerini okuman baya bir zaman alır ama tabi onlar senin aklındakileri desteklemedigi icin onları yazılmıs bir şey olarak görmüyorsun!!!!
Muhsin yazıcıoğlu meselesine gelince sitenizde konular acıp hakaretler savurmadınızmı ölmüş insanı nice kılığa sokmadınızmı??????????Ve sen orda yöneticisin gerçekten saygın olsa ölüye olurdu,gerçekten sevgin olsa ölüye olurdu,gerçekten islami değerlere sahip çıksan ölüye cıkardın ve o sitede yayınlanan o çirkef iğrenç pislik ötesi konuları silerdin silmediysen ben düşünürüm o zaman madımak ne biçim insan diye??????????Ve sabrım varya hani o sabırla aradan 7 ay geçmesine rağmen sustum!!!!!!!!!!!
Kin ve nefretimi bundan sonra boşaltacagım inşallah kardeşliğin olmadıgı yerde ve ölüye karşı bile sevgi ve saygısı olmayan birini sevecek halim yok.Benim için israilden siyonist ermeniden iftiracı almandan kurnaz ve mısırdan daha sırttan vurucusunuz!!!!!!!!!!!!!
Sana yeten insanlardan hamdolsun her üyede var.Ayrıca senin tasırdıgın sabırları dizsek burdan sizin köye yol olur
|
|
|