Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.10.2009, 19:04   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

URUMÇİ BU CEVAP SİZEDİR

donanımlı bir hemşehrimizsin tebrik ederim ancak sizin cevaplarınız benim yazdıklarımı tam karşılamıyor. Belki de benim ifade sorunum var her neyse..

şimdi bakın kendiniz demişsiniz Yunanistanın ve Bulgaristan'ın Türk azınlıklara uyguladıkları politikaları..Siz bunları desteklemiyorsun değil mi? Şunu mu söylemeye çalışıyorsunuz : Onlar azınlıklara baskı yapıyor biz de yapabiliriz pekala..

Kürt bir başbakanımız da oldu cumhurbaşkanımız da oldu.. Rahmetliyi çok severdim.Belki de bu ülkeye en çok faydası olan insanlardan biri o oldu.. her zaman hain çıkmıyor Kürt'ten..en sevdiğim devlet adamlarından biriydi Turgut Özal.Önemli olan insan olmaktır kul olmaktır ülkeyi sevmektir, ırkmış mezhepmiş vesaire vesaire benim için..

Gelişmekte olan ülkelerin çoğunun amacı bellidir zaten.. ama kafaya taş gelir bişey olmaz göze taş gelir kıyamet kopar.. Bulgaristan'la Yunanistan'la Türkiye'nin konumu bir mi? Türkiye İsrail in vadedilmiş topraklarının bir parçası (güneydoğudan bahsediyorum) Türkiye'nin güneydoğuya hakim olması gerekir.

teröristler şehire inmiş ya da dağda .. Hatta mecliste .. Bu ayrı bir tartışma konusu..Ama bölgede teröristlerin cirit atması devletin de buralarda aciz kalması kimin suçu.Kangren olmuş bir organınız var.. İster kesip atarsınız,ister görmezden gelirsiniz, isterse tedavisine bakarsınız..