Cevap: Hatıra defteri
DOSTLARIMA İTHAFEN
Bugün benim doğum günüm …
önceki yazımdan bu yana tam bir yıl geçti tabi ömrümdende.bir yıl gitti bir yaş daha yaşlandım ne yazıkki!ne yazık ki diyorum çünkü içimde burukluk var yaşlanıyormuyum ne!
Sözüm ki tek sana geçmez celladımsın ey zaman
Bu bir yıl içinde hayal ettiklerimin bazılarını hayata geçirmiş olsam da bazıları ise hala hayata gözlerini açacakları günü bekliyorlar.Kimbilir belki de 3. yazımda bunlarıda hayata geçirme fırsatını yakalamış olur ve sizlerle paylaşırım.
Şimdi size bu 1 yılın uzun uzun analizini yapmayacağım ama site ile ilgilidaha doğrusu sitedeki dostlarımla ilgili şunları söylemeden geçemeyeceğim
Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi .
Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .
Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla.
Bazen su gibi aydınlığı,güneş gibi cömertliği ,bazen de sadece insan olmayı bile dilemek zordur hele ki dostlukları taşımak ayrı bir özveri ayrı bir güç gerektirir ve ben sizleri tanımaktan ,sizlerle olmaktan o kadar hoşnutum ki sizlerle hayatımın her anında sizleri her an yanımda bulamasam da hep yüreğimde hissetmek istiyorum , hepinizi çok seviyorum...
.
Bu dünya üzerinde böyle karşılıksız veren birilerinin varlığını bilmek bile insanın içini ısıtıyor.
İyi ki varsınız.....................
serinlemek gibidir bir dostla konuşmak
Bu ne büyük bir nimettir
Hani bir "geç”inize bakar, yanınızda olmak için
Belki konuşmak, belki saatlerce susmak için
" Var"dır
Bilirsiniz
" iki eli kızıl kanda olsa" çıkıp gelecektir, eminsinizdir
Bunu bildiğinizden hayat üstünüze, üstünüze geldiğinde,
Kirpi gibi dikenlerini çıkarmak, kaplumbağa gibi
kabuğuna çekilmek,
Ya da derin su balıkları gibi