Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.10.2009, 14:51   #3
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1140 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuşmalar hangi Metinde veya konuşmada geçiyor başını ve sonunu yazmadan içinden bir cümle çekerek yargılamak doğru değil.
Kısa bi anekdot yazıyım. Adamın biri cuma namazına geç kalıyor.Gittiğinde imam hutbe okuyor. Adam girdiğinde imamın ağzından şu cümle çıkıyor "namaz kılmayınız, kuran okumayınız" adam şaşırıyor tabi. Ama cümlenin tamamında imam ne diyor. "Abdestli olduğunuzdan emin olmadıgınızda namaz kılmayınız kuran okumayınız" Bir konuşmanın içinden cümleler çekerek yıpratma politikasına girmeyiniz.

RTE nin söylediği o sözü zamanında Erbakan da söylemişti. Türk olan ne mutlu Türküm demekten gurur duyabilir. Ama başka milletten bir insana bu sözü dayatmak doğru değildir. Türk olana Türk olmak,Alman olana Alman olmak , Yunan Olana Yunan olmak mutluluk veriyor olabilir...

Kimin hazırladığı belli olmayan bir maile cevap Hucurat Suresi 6. ayettir.

"Eğer bir fasık size bir haber getirirse, o zaman araştırın. Yoksa cahillikle bir kavme kötülük edersiniz de sonra yaptığınız şeye pişman olursunuz."
konuşmanın tamamı buraya yazılsa ne yazılmasa ne ?!
bunları RTE söylemedimi? söyledi zaman gazetesindede okudum ben bu haberi.

üstünde durduğumuz sözleri bi kenara bırakalım bi kurtuluş yolu,bi açıklaması vardır.
ama RTE nin ''GİDERKEN HOŞÇAKALIN İKİ GÖZÜM DİYEN AHMET KAYA SIZ TÜRKÜLER YARIM KALIR''demesinide kimse savunmasın bana!
Bu şrfsiz ahmet kaya değilmi berlinlerde viyanalarda pkk konserleri veren?! videolar herşeyi gösteriyor.konserdeki bi parçasında :''kürdüz ölene kadar kürdüz ölene kadar 'vallahi apoyu özledik' demiyormu? sen bu adamı nasıl savunursun tayyip efendi.
ve sen cley bu hatayı yapan birini ARAŞTIRMADAN nasıl Savunabilirsin ?
çok PİŞMAN OLACAKSINIZ..!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla