Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - "GÖNÜLDEN DİLE" üyelerimizin kendi şiirleri
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.10.2009, 08:41   #35
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: "Gönülden Dile..." (şiir)

Alıntı:
abdulvahid Nickli Üyeden Al?nt?
öncelikle sivasa yapılan bu hizmette emeği geçenleri kutluyorum.
sitenize bugün internette dlaşırken rastladım.
Şiire karşı muhabbetim olduğundan "gönülden dile" kısmına göz atayım derken,birden çok şaşırdım.
Zİra birisi bana ait bir şiiri kendi nicki ile yayınlamış.
Bunun bir suç olduğunu aslında herkes bilmelidir,Suçtan da öte fazla ahlaki bir davranış değildir.
(.....................) nickli arkadaşın aşağıdaki sayfada bulunan şiiri
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
lütfen sitenizden kaldırın.
Sivasa ve sivaslıya yakışmayacak bir durumdur.
Aksi halde yasal yollara başvurmak durumunda kalabilirim.
Şiir benim tarafımdan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]forum sitesinde mustad'af nicki ile yayınlanmıştır.
Kolay gelsin.
Arkadaşlar yukarıdaki arkadaşımız bir uyarı mesajı atarak şiirinin alıntı yapıp yayınlandığını söylemekte ve bu şiirin kendisine ait olduğunu iddia etmekte, Baştada belirttiğim gibi belki bilmeyerek olmuş olabilir ,sizlerden ricam başkalarına ait şiirleri kendi imzamızı atarak eklemeyelim.