20.10.2009, 21:24
|
|
|
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579 
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt?
Utanacak birisi varsa, yüzde 47 ile secilmis birine "asalak" demek herhalde.
daha önemlisi helallesilmesi zor bir kul hakkına giriyor.
Bu en basda millete hakaret...milletin iradesine bile saygi kalmamis...
Önemli degil, herkes kendinde ne varsa onu satar.
"Ne mutlu Türküm diyene" sözüne karsilik,sadece T. Erdogani hakli buldum.
Almanyada yasayan türk olarak, nasil heryerde "ne mutlu almanim diyene" sözünü görmekden duymaktan hoslanmazsam,Türkiyede de hoslanmiyanlar olabilir.
hem yegane mutlulugun " türküm demekten " gecmedigi de bi gercek.
Bakin Kuran ne diyor, bilirsiniz ama hatirlatmak isterim:
"Salih amel isleyen, Ve ben Müslümanlardanim diyenden daha güzel sözlü kim olabilir?...(Fussilet ,33)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sadakte!
|
Ben utanılacak bir şey yazmadım yine diyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünden rahatsızlık duyanların türklüğünden şüphe ederim almanyada elbetteki alman vatandaşı ne mutlu almanım diyecektir bundan daha doğal ne olabilirki bizler avrupaya calışmaya gitmişiz onları kendimize tabi tutmaya değilki Asıl utanması gerekenler bizleri avrupaya mutac edenler şanlı türk akerinin şehitİne kelle diyen 35 bin sivil ve askerimizi hunharca öldürenlerin elebaşısına bebek katiline sayın öcalan diye hitap edeni destekleyenler utansın secim meydanlarında vaat ettiklerini unutan A:K:P yalanla dolanla hükümet oldu yapamayacağın sözü niye verdin ne mecburiyetin vardı sayın tayyip efendi kafana silahmı dayadılardı? emekli dul ve yetimi ac sefil yaşamaya terk edeni destekleyenler utansın milletin oy verdi diye sayın tayyip erdoğanının bütün bu yapılan yanlışları nasıl görmezden gelebilirizki?bende sizi milletin iradesinin %53 saygısızlık yapmaklamı suclamalıyım?bende sizi sayın gurbetsokakları bana hitap ettiğiniz gibi asalaklıklamı suclamalıyım tabiki hayır çünki terbiyem müsait değil sizin seviyenize inemem