Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt?
çok özür dilerim goramazzzzz unutmuşummm
o dönemde insanlar büyük caddelerde kendini belli etmek için bazıları sağda (ülkücüler) bazıları solda(solcular) bazılarıda ortada senin (siyasetçilerinin ABİLERİ) bananeci anlayışla yürürlermiş.
araştırma ile ilgili bi ayet yazmıştı cley onu bi daha gözden geçir. ayrıca sen ve senin gibilerinde inanıp inanmaması bizi ilgilendirmiyor.
|
yarın ilahi divanda hatırlatırlar merak etme..müslümanları kafirlere arka çıkmakla suçlamının bedelini ödersin umarım.. ben bir Müslüman olarak bana ve benim gibi düşünenlere yakıştırdığın by benzetmeden dolayı hakkımı sana helal etmiyorum..sen ve senin gibilerin de düşünceleri de beni ilgilendirmiyor..sana inanmak gibi bir dedim de yok.. ben doğrularımla mutluyum..
emredici bir üslupla konuşmazsan sevinirim.. senin emir erin yok burda.. benim baneneci bir anlayışla yürüdüğümü düşünmen yine zanna dayanıyor.benim hangi siyasi düşüncede olduğmu biliyormusun sen de bana şöylesin böylesin diyorsun..ve bu hakkı nerden alıyorsun..cleyin verdiği ayetin geçtiği sureyi (hucurat) baştan sona kadar da okumanı tavsiye ediyorum _oku_ demiyorum..kafanda kişilere ait roller belirlemişsin ve o rollerle çatışıyorsun şuan bizimle değil...