22.10.2009, 06:57
|
|
|
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1485 
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Alıntı:
Nikbin Nickli Üyeden Al?nt?
Dilsad Hatun : Pardon ? : )
Dağa çıkmanıza gerek yok zaten savaşılmıyor mu ? Savaş yok mu ortada bilmem ne zamanlardan beri süregelen ? Hem elinizden gelse siz de dağa çıkıp öldürmek istemez misiniz onları ? Hani kinlendiklerinizi.Tabiki evet : )
İnsan kanın,savaşın devam etmesini ister mi ? Biz yeter diyoruz.Siz devam...
Devam etmek soruna kulak tıkamaktır,daha çok askerin ölmesidir,daha çok ananın babanın yüreğinin yanmasıdır.
|
Arkadaşım biz ölmek istiyoruz..!
Biz Türkler ençok masada kaybetmişizdir...Savaşarak ölerek öldürerek biz üç kıtaya ayak bastık, bundan sonra da öyle yapacağız.Ecdamızın izinden devam edeceğiz,var mı ötesi..?
Biz onun bunun kuklası olmuş, yeri geldiğin de bizim şerefimiz namusumuz olan bayrağımızı yakıp(bu cümleyi çok kullandım biliyorum ama insanlar anlamakta güçlük çekiyor tekrar takrar yazmak zorunda kalıyorum),askerimizi polisimizi şehit etmiş, beşikteki çocuklara kurşun sıkmış insanlarla PAZARLIK E-DE-ME-YİZ..!!! Hiç kimse kusura bakmasın..!
Dağdan inip gelip cezalarını çekmeden bırakılacaklarsa inmesinler. beklesinler Kandil'de şurda burda biz gidip leşlerini alıp indiririz.Hem o zaman böyle karşılama şölenleri falanda olmaz...
|
|
|