Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt?
kaciosunn sen abicimm bi soruu soruyoruzz günlerdirr bugün yníne tekrarladimm ama cvpp yok...biraksana simdik ocagii flnn cvpp ver yüreignle bu vatani tekk seven sizler misiniz haa?
|
ben vereyim cevabını...bu vatanı tek seven o değil, ben de değil sende değil...bazılarından benim veya onun farkı kandırılamayışımız...arkadaşın bir demiş ki "buraya daha orum yazmayacak kalp kırıyoruz"....
yuuuuh sana...bu konu için kalp de kırarım, ölürüm de öldürürüm de....bu kadar basit...ben bu vatanın çakıl taşı için bırakın bağımsız bir devlet özerklik kelimesinin bile geçmesini kendime yediremiyorum....yazıklar olsun bu konuda hassasiyeti zorla yitittirilmiş Türk Milletine...
dün leşleri serilip serglenen itler bugün bu ülkede kahramansa, şehit anaları, gaziler valilik kapılarından kovuluyorsa eğer, ve çıkıp burada birileri bunu normal karşılıyorsa yazıklar olsun sizin için nesiller önce dökülen kanlara...haram olsun şehitlerin kanları...söyleyecek söz yazacak kelime bulamıyorum...Sizlerin yüzünden TÜRKLÜĞÜMDEN UTANIYORUM!!!!!
bu yorumu silerseniz birdaha bu siteye adım atmayacağım !!!!!!!!!!!