Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.10.2009, 12:07   #896
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
goramaz senin iyi niyetli olduğunda eminim fakat dolduruşa gelip aynen pkk nın sözcüsü gibi konuşuyon hırsa gelip sapla samanı karıştırmana anlam veremiyorum ama iyi niyetli olduğunda eminim bireysel konuşmanızda neden genel konuşuyorsun kişilerin görüşleri kendini bağlar,alperenler ile ülkücülerin bu ülkeden geçmiş yıllarda vatanın bütünlüğünde kullanıldığını
kenan evren bizat açıkladı duymadınmı akp gibi ülkücüler hazıra konmadı bu ülke için mucadele ettiler buda benim görüşüm eğer yorum yapacaksan birey olarak yap genel olaraK DEĞİL.
alperenler doğuda ne yaptı diye sormak da mı suç? haddimi mi aştım bilmeden..bunu sormak mı pkk yandaşı olmamla suçlanmamı gerekli kıldı? Hiçbir şey demiyorum şu yorumunuza...

Herkes bilsin ki açılımı savunanlar da savunmayanlar kadar seviyor bu vatanı? benim vatan sevgimi kimsenin sorgulamasına izin vermem .hakkınız yok buna...saldırı mantığı ile hareket etmeyin lütfen.. ''hayır böyle olmasın söyle olsun terör şu şekilde bitirilsin ''diye görüşünüz varsa bekliyorum..ha bu şekilde devam etsin diyorsanız ''meydan sizinmiş ''zaten...

akp ne hazırına kondu anlayamadım..Sorunlarından arınmış bir Türkiye'de mi iktidara geldi?