Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
bir de doğan bulut hangi cümlemden benim ''pkk sözcüsü gibi'' davrandığımı çıkardınız.. cevap bekliyorum..hakkım sanırım bunu bilmek..
|
goramaz benseni pkk yanlısısın deye birşey söylemedim benim değim aynen şu ben senin iyi niyetinden kesinlikle şüpem yok ama birilerine kızıpta bir anlık fargında olmadan yanlış kelimeler yazmayın birde bireysel yazışmaları kesinlikle genelleme yapmayın kişinin görüşü kendini bağlar kalkıpta alperenlere ve ülkücüleri vaya ix bir partiyi katmak nederece doğru yoksa kimse kimseyi ne vatan hayini nede pkk diye suçlar kimin haddine biz kürt kardeşlerimizi sevmiyormuyuz seviyoruz zaten ben baştan beri bizim türk kürt diye bir sorunumuz yok diyen biriyim türkiye cumhuriyeti bayrağı altında yaşayan nekadar mesep varsa kardeştir mesela bir örnek vereyim bizim köyünen sınır bir alevi köy var kardeş gibiyiz hiçbir sorunumuz yok kürtlerde aynı karderşlerimiz.ben vatana ihanet etmeyen herkesi seviyorum ayrıca sivaslılar netdeki herkesi seviyorum SAYGILARIMLA DOĞAN BULUT.