Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.10.2009, 14:51   #3
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 864 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
betüşüm güzel kardeşim kimse kimseyi asıp kesmez o devirleri türkiye çoktan aştı onlar eskiden kaldı bir ülkede tabiğki sağcısıda olacak solcusuda her ne olursa olsun onlar bizim insanlarımız bizim kardeşlerimiz zaten farklı görüşler olmaz ise demokrasi olmaz değilmi ama bir birimizin görüşüne saygılı olmalıyız sağ olmazsa solda olmaz ozamanda demokrasi olmaz burada herkes görüşünü yazıyor ama başkası beğenir beğenmez oda kendi görüşü saygı duymak lazım bazen dozunu kaçırıyoruz fakat oda üzerinde durulan konunun çok hasas olduğunda kaynaklanıyor tamammı canım kardeşim niyetim seni kırmak veya üzmek değil eğer üzdüysem kusura bakma bilmeden olmuştur ama hiç kimseyi kırmak istemem
yhaa tamm abii ben seni gayet ii anliorm bende zaten sag veya soll olllmasinn demiorumkii ama görüs bildirerken kullanilan tabirler üzücü yha..mesele gecenlerde adini vermek istemedim bi hemserim bana beynini yikmaislar gibi bi tabirr kullandii..soruorum size sizce bu kabul edi´lebilir bisimi??ben sadece kendim icin demiorumm genel olaraktaa özelliklede genclerde bakin dikkkat edin ben kendimi cikarmiorum icnden cok fevrii davranislar görülebilio´..insan sinirlenince gercekten ne diyceni ne yapacanii bilmio bende biliorum..ama ne demisler bi lafiii yerinde söliyceksin....burasii öle ulu orta istedigimiz gibi meydann yapcamiz bi yer dill bu da asikar dir eminim....
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla