Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.10.2009, 11:03   #10
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55

Tecrübe Puanı: 781 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi tamam sevmiyorsun da adamı ırkından dolayı sevmiyorsun.Dediğim gibi eleştirisn-hatta DTP'ye G.Doğu'dan çıkan oy oranına en çok kızanlardan birisiyim belki de- ama kendi ırkını başka ırklardan üstün göremezsin.Geçmişinle övünürsün,atalarımızla şeref duyarsın ama şuanki halimizle Türklükle övünülecek tek tarafımız yok.

Yunanlıları sevmeyiz ama geçmişten dolayı.Köylerimizi devlet politikası edinerek yaktılar,yıktılar,Fransızı geldi başörtüme dokundu,İngiliz'i geldi İstanbul'a demir attı.Üstelik bunlarla bizim ortak olan tek yanımız yok,ne kültürümüz bir,ne dilimiz,ne dinimiz,ne örfümüz ne adedimiz.PKK da köyleri yaktı ama Kürt köylerini.Yahu biz bu adamalrla hiç mi selamlaşmadık,ortak olan tek yanımız yok mu,bir tane de kız alıp vermişliğimiz,beraber oturup bir çay içmişliğimiz yok mu?Dinimiz bir değil mi,Allah deyince aynı zata seslenmiyor muyuz?
evet bu söylediklerin doğru canım kardeşim...zaten benim %100'üne karşı bir nefretim yokki...eline pkk bayrağı demek istemiyorum çaputu alarak çıkan ve çocuk katili resimleriyle dolaşan ve sözde savunduğu davaya inanan insanları katledenlere alkış tutan aptallara sözüm...bunların önemli bir çoğunluğu böyle ise ve bu kesimden nefret ediyorsam suç benim değil adı da ırkçılık olamaz..bunun ayrımını yapmak istedim ben...ben kürtleri sevmem demek doğru olmasada bunların çoğunu sevmem demem kendime adıma yalan olmaz...

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla