Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.10.2009, 16:46   #1007
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 702 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yıldırımcım canım benim beni aratmadığın için sana çok teşekkür ederim aynen katılıyorum sonuna kadarda destekliyorm bitanem kürtleri sevmemek neden günah olsun yaa tam aksi sevap bile neyini seveyim çocuklarının eline silahı verip dağa çıkaran kardeşi kardeşe düşman eden zihniyetin neresini seveyim bak ne diyorum demekki daha önceleri onları biz kardeş biliyorduk ama artık değiller artık insandan bile saymıyorum cahil cühela takımı aklı başında olan vatan bölmeye asker vurdurmaya evlat yetiştirmez anlıyomunuz bizde evlat büyütüyoruz neden git şu kürdü vur demiyoruz istesek yapmazamıyız yaparız ama bizde allah korkusu var çünkü benim evladım bana çok değerli ben evladımın hem ahiretini hem dünyasını yıkakam bir ikincisi kürdünküde evlat anasının gözünü yaşlı koyup bedduasını almamam üç evladımın ve diğer çocuğun hayatıyla oynamam peki bu kürtler hiç bunları düşünüyoru hayır çünkü kafa örümcek tutmuş derine dalamıyor.

Daha önceki mesajlarınızda kürt arkadaşlarınızın, tanıdıklarınızın olduğunu söylüyordunuz.Kötü değil hepsi diyordunuz.
Sildiniz mi acaba onları hayatınızdan?

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla