Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.10.2009, 12:18   #1596
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

tablodaki imzaya dikkat !

picassonun tablolarından bile daha değerli olan bu tabloyu benim için resimleyen Arif coşkun abime çok teşekkür ediyorum ayrıca bir sürü işinin arasında doğum günümü unutmayıp bana taaa istanbullardan hediye yolladığı için minnet ve şükranlarımı sunuyorum
Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdularki: "Hediyeleşin zira hediye kalpteki kuşkuları giderir.
Komşu kadın, komşusu kadından gelen (hediyeyi) hakir görmesin bir koyun paçası olsa bile."

Kronick valla hediyeni sana ulaştırmanın mutluluğu içinde bu satırlarımı yazıyorum. Biraz gecikmelide olsa eline geçmesi ve o şirin evinizde yaptığım resime bir yer bulması beni dahada sevindirdi.
Ben senin kaşkolla soğuk karlı bir kış gününde bir resim çekilp buraya ekleyemesemde senin bu resim ekleme işin beni biraz mahçup etmiş gibi olsada yinede güzel bir davranış örneğiydi.

Teşekkürler