03.11.2009, 00:31
|
|
|
Usta Yiğido
madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
|
Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!
Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
İşte yazılanların ne kadar dikkatli okunduğunun bir kanıtı...
Benim rahatsızlığımı ne ben anlatabilirim nede siz anlayabilirsiniz.O yüzden burada bunu dillendirmemin ve bazılarına daha fazla konuşma şansı vermenin anlamı yok.Belki bir gün muhabbetimiz olursa bunu konuşuruz
Allah aşkına bana entel edebiyatı yapma.. okuduğumu nasıl anlamam gektiğini sana soracak değilim tamam mı? önce sen kendi yorumlarını oku tekrar oku nasıl sonuç çıkıyor sonra karar ver.. sonra da çıkıp masum hoşgörülü insan rolüne bürünme.. bir laf söylediysen arkasında dur..kimse de sizden konuşmak için izin almıyor şans da almıyor..yorumların da beni hiç tatmin etmiyor..salaklık bendeki sana cevap veriyorum
|
Söylediğiniz gibi yorumlarımı okudum,tekrar okudum,çıkan sonuç aynı.Bulunduğum semtte rahatsızlık veren bir durum yok köprüden gelen sesler hariç!
Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt?
...
Şahsen oturduğum yerden ezan sesi pek fazla duyulmadığı için benim bir rahatsızlığım yok.Ancak semtten semte değişiyor bu ses sistemi
...
|
Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın goramaz;
Oturduğum yerde tek sorunum tam karşımdaki Boğaziçi Köprüsün'den gelen araba sesleri.Çare bulursanız sevinirim.Onun haricinde hiç bir sorunum yok.Ezanı da duyuyorum,o kadar rahatsız etmiyor beni...
|
Arkasındayım yani söylediklerimin.Şimdi siz bir daha ve bir daha okuyunda anlamaya çalışında sizin yorumlarınız tatmin etsin bizi biraz 
Ha mecbur değilsiniz yazı okumaya,anlamaya.Bende meraklı değildim böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakılmaya...
|
|
|