Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***
ayten58 Nickli Üyeden Alıntı
"bakın muhali efendi geçen size yazdım başbuğu ağzına almak sanamı kaldı dedim ama sen bu seferde adamın özel hayatına dil uzattın naapmamız lazım evet biz şiddet yanlısıyız işte böyle sizin gibi düşük konuşanların yüzünden şiddet uyguluyoruz seninde galiba dilini kesecez ne dersin fazla uzadı dimi bunu sende anlamışındır türkeş kızı kaçırmışmı zorla alımı koymuş kendi istemiş evlenmiş sana ne bundan sanamı soracaktı sen ......yedi başımısın edepsiz adam milletin özeline dalıyorsun kim verdi sana bu akılı haa adi terbiyesiz mahluk senin özelini ben deşifre etsem hoşuna gidermi salak sana ne lan herkesin kaç yaşındakiyle evlenmesinden dangalak madem hoşuna gidiyor özel hayata dalmak kendi özel hayatınıda anlatsana bizde öğrenelim ne herze karıştırdın haa aptal meraklı melahat karı gibi oturup milletin özelinimi çekiştiriyon kafamın tasını attırıyosun muhaliiiiiii fazla ileri gitme istersen o meraklı halin başına iş açar benden söylemesi bu gün bize sataşdın yarında başkasına yaparsın ben kaldırırm ama kaldıramayanda olur burnu her gördüğün çöpe sokma yılanda çıkabilir çiyanda bir dahada başbuğ hakkında karı gibi dedi kodu yapma lan ben bile senden erkeğim be sen ne biçim erkeksin sivastan böyle birinin çıkması üzdü beni bırak karılığıda erkek ol biraz yoksa zararmı gördün erkeklikten lan haa ....yedi başı bundan sonra senin adın ....yedi başı olacak hayırlı olsun yeni adın başbuğa dil uzattığın sürecede benden hep hakaret yiyeceksin anladınmı terbiyesizi herze."
Yazıyı şimdi okudum, şaşkınlık içindeyim; kendimden daha çok yazan için üzüldüm. Bir insan- hem de bir bayan- bu kadar basitliği kendisine nasıl yakıştırabilmiş? Ancak, Ülkcülerin tümünün "bayağı" oldukları düşüncesinde değilim. En azından benim tanıdıklarım "bayağı" ve "basit" değillerdi.
Bu bayanın normal bir psikolojiye sahip olmadığını düşünüyorum.
Yazdıkarımın tümünü kaynaklara dayandırdım, uydurmadım.
Yazacaklarım bazılarını daha da zıvanadan çıkarabilir, dolayısıyla tartışma seviyesinin daha da düşmesine neden olacağından siteden ayrılıyorum.
Karşıt görüşlerde olmakla birlikte onur çıtasını yüksek tutan site müdavimlerine teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.
Yönetime -anlayışları ve sabırları için- saygılarımı sunuyorum.
Cebe Muhali