Cevap: Öğrencilere Grip Tatili Yok
Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt?
Saygıdeğer sayın Valimiz keşke Hastanelerin acil servislerini ziyaret edebilse çok iyi olur.
Okullarda 20 öğrenci olan sınıfta 7-8 kişi eğitim görüyorsa, bu grip mikrobu hızla yayılmaya devam ediyorsa daha ne bekleniyor anlamak zor. Çünkü hastanelerde domuz gribi tahlili yapılmadığına göre göz göre göre hastalığın bulaşmasına seyirci kalmamak gerekir diye düşünüyorum.
Keşke Kurban Bayramına kadar okullar tatil olursa, hiç değilse çocuklarımız hastalığını evde geçirir ve okullarda sağlıklı olan çocuklara zararları olmaz diye düşünüyorum. Takdir sayın valimizindir,saygı duyarız.
Kızım 4 gündür ağır grip ve iyileşmeden yazılım var diye perişan halde okula gitti. Belki sınıfında sağlıklı olanlarada grip bulaştı,çare varmı yok. O halde bir an önce tatil olmalı diye düşünüyorum..
|
Yazılıdan ve müfredatan geri kalmamak için hasta hasta geliyorlar.Rapor desen kolay kolay alamıyorlar.
__________________
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52)
|