Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Kardeşim bunu nasıl algılarsın bilmiyorum ama ben iyi niyetle söylüyorum.Mesajların,hitaplar ın karşındaki insanı küçük gören mahiyette.Ben yazarım siz okursunuz;ben bilirim,bildiririm siz benim anlattıklarımı bilirsiniz,ben hukukunu okudum tavrındasın.Benden 15 yaş küçük,düşünce sistemleri henüz gelişmemiş öğrencilerime bile "akıl ettin nihayet" lafını bir defa bile demiyorsam,bu lafı da duymak zoruma gider.Seninle gerçekten tartışmak,düşünce alış-verişinde bulunmak içimden gelmiyor.Sağlıcakla kal!
|
Sevgili Ötüken, benden 15 yaş ufak olsanız şayet bende o şekilde yaklaşmam size ama ergin insanlarız. Benim gücüme giden de bu bir şey anlatıyoruz elli defa içinden cımbızla laf alınıp ya üzerime saldırılıyor ya da böyle alınganlık yapılıyor.
Bakınız, burada bana muhalif ama saygı duyduğum bir şahsı muhterem var açıklayım çekinmeden: goramaz. Evet goramaz'ın hoşgörüsü ve saygısıyla mukayese edilemez bir tutumum var ancak defalarca uslubumu düzeltip en fazla "Kellim Kellim La YenFa" deyip hasbinallah çekip sıkılmadan tekrar tekrar açıklama getirdim bir noktadan sonra insanların bir şeyleri cımbızla çekip üstelik daha önce çekincelerimi tekrar tekrar açıklamışken önüme servis etmesi insanın asabını bozabiliyor. Burada muhalif tartışmalarda sevgili Goramaz'ı bu yüzden çok tasvip edip seviyor ve sayıyorum zira yazıları okuyup cımbızla çekmek yerine kendi düşüncelerini ve bildiklerini paylaşıyor o yüzden onun tartışma prensibini sevmekteyim.
Neyse kimseyi üzdük ya da kırdıysak affola. Edepsizlik yaptıysakta özür dilerim.