Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.11.2009, 15:37   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1232 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Dersim İsyanın Nedenleri ve İsyan Öncesi Genel Durum

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sorabilirsiniz, Prof. Dr. Cemil Kocak net de bi sitesi, mail adresi bulabilirsiniz.

Isyan edenleri kimse savunmuyor, askere kursun sIkanlari kimse savunmuyor...
ama böylesi katliamları suclulara karsi bir önlem, bir mücadele yöntemi olarak sunmak insanliktan nasip almamanın örnegi.

Sizden daha vatanseverim cünkü ben vatanimin hasretini, cilesini cekiyorum.
Vatanseverlik devlet eliyle yapilan zulümleri, haksizliklari savunmak anlamina mi geliyor ?kendinizi kim vatan sever, kim degil "sivaslilar.net" sorumlusu zannediyorsunuz sanirim.

Taraf gazetesi hic alip okumus degilim ;sitesine bile ilk defa az önce bu traih ci nin ismini bulmak icin girdim

benim yasamami saglayan, annemin babamin türk olmasini saglayan cok sevdiginiz rejim degil....
borcluysak önce Allah'a sonra da ecdadimiza borcluyuz, rejimlere.. kisilere degil.

Selametle...
Acitasyon yapmakta üzerinize yok tebrik ediyorum... Tayyip Erdoğan ağzı ile de konuşmayı çok iyi biliyorsunuz... Şu anda aynı olay olsa ve devlete 30-40.000 kişi ile isyan eden bir grup olsa iç barışı ve huzuru sağlamak için isyan edenlere aynı tepkiyi gösteririm (elimde güç olsa) Tıpkı PKK ile yıllardır savaşmamız gibi... Çok sevdiğim rejimimiz olmasa şu anda Sivas toprakları büyük ermenistan ve kürdistan tarafından paylaşılmıştı... Ya da öyle demeyelim bir de ters yönden bakalım... Şeyh Sait, Dersim, Menemen olaylarına bu tepkiler gösterilmese ve başarılı olsalardı ne olacaktı bir de o yönden bakınız...

Benden vatanseversiniz ya da değilsiniz bilemem bu insanların içerisindedir... Ancak burada şehit olan askerlerden hiç bahsetmeden (3000'imiş ben o kadar bilmiyordum) sadece Tarafcı bir tarhiçinin fikirlerinden bahsedersiniz ben de sizi vatansever olmaya çağırıp biraz da tarafsız olun deme gereği hissederim...

Bu olayların bu kadar genişlemesinin tek nedeni Kürt Açılımını insanların gözünden kaçırmak herşeyi Onur Öymen'in üzerine yıkıp konuyu değiştirmektir.... Başbakanda sizin dediğiniz sözün aynısını söylüyor ama Öymenin bahsettiği askerlerimizden o da bahsetmiyor, Seyit Rıza'nın sözlerindan alıntı yapıyor... Çünkü kafa aynı kafa...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla