Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt?
bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......
|
MasaAllah , gözlerim yasardi . Utanan diye hitap edilen millet sokaklarda haykira haykira bagiriyor canim sen kimden bahsediyorsun ? Kürtüm diyen desin ama Apo itinin posterlerini alip salladiran kürt 'se bunuda kabul ediceksin. Bana simdi Dtp'nin mitinglerindeki kürt vatandaslarimizda kürt degil , veya hepsi kandirildi deme sakin.
Yapicaksalar adam gibi acilim yapsinlar , sadece bir milletle sinir koyulmasin , siz demiyormusunuz , bu ülkede kac tane etnik kökenli vatandas var diye ?
Ne mutlu Müslümanim diyene mi ? kardesim o sözü bile artik sana söylettiklerini mi saniyorsun ? Demokrasi diye diye dinsiz bir ülkeye döndük , Unutma mazlumun ahi Korkunç olur .