Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.12.2009, 21:42   #1268
altuntas58
Usta Yiğido
 
altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Üyelik Tarihi: 29.08.2006
Yaş: 71
Mesajlar: 38.469
Tecrübe Puanı: 4566 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Kürt Açılımı sınıfta kalmıştır.Başbakanımızın ve Bakanlarımızın üstüne üstüne bastırdığı Kürt Açılımı hüsrana uğramıştır.Kürt Açılımının asıl amacı PKK’yı yargısız serbest bırakmakmış.Başbakanımız ve onun gibi kabine de düşünenlerin oluşturduğu Kürt açılımını gördük.Habur sınır kapısından giren teröristler, Meclisimizde bulunan terör yandaş partisi DTP ile Birlikte sevgi seli içinde karşılanmıştır.
Sanki PKK büyük zafer kazanmış gibi zafer işaretleriyle ülkemize yargılanmadan girmesini ve Kürt açılımını savunan ve çıkaranları, esefle şahsım adına kınıyorum.Kürt açılımını savunan ve çıkaranlar,Sizin Kürt açılımınız PKK’ya destek mi vermekti ?. Böyle bir kürt açılımı olur mu ?
Türkiye’de PKK’lı teröristler yargısız serbest bırakılıyorsa Ergenekoncular ve cezaevlerinde yatan diğer suçlularıda serbest bırakmak gerekir.
Türkiye’nin toprakları şehit kanı ile sulanmıştır ve bu yüzden kutsal topraklardır.
Bu kürt açılımı başta Türkiye Cumhuriyetini Kuran Mustafa Kemal Atatürk ve Askerleri,Şehit ile gazilerinin kemiklerini sızlatmıştır.
Çocuklarımızı askere gönderdik. PKK ile mücadelerinde kimi şehit düştü. Kimi de gazi oldu..Bu gazi ve şehit düşen askerlerimizin içinde kürt açılımını çıkartanların oğulları yoktur.
Oy toplamak amacıyla bu kürt açılımını çıkartmışlardır. Ve savundukları kürt açılımının daha başında yaşanan hüsran ile bu açılımı daha nereye kadar devam ettireceklerini çok merak ediyorum.
__________________
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla