Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.12.2009, 22:28   #1273
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbakanımıza ve Bakanlarımıza diyorum ki;Bugün kürt kardeşlerimize ayrıcalıklı olarak, “Kürt açılımını”çıkartırsak….

Yarın veya yarından da önce, Ülkemizde yaşayan bazı kardeşlerimizde ayrıcalık isteyeceklerdir.

O zaman iç çatışma çıkacaktır.Herkes bir ayrıcalık isterse, Türkiye

Cumhuriyeti ortadan kalkar ve bölünür.

Avrupalıların isteği budur.Topraklarımızı ele geçirip,bizleri esiri yapmaktır.

Diye düşünüyorum

benim başta berli söylemek istediğim bu ama konuyo bilinçli olarak başka yerlere taşıyorlar bazısı hemen başlığı okuyor konuya balıklamasına dalıyor hadı toparla toparlaya bilirsen.
ülkenin şu anki hali ne kağos işler tam avrupanın isteği gibi ilerliyor zaten avrupa ne istiyor büyük orta doğu pırojesi oda türkiyenin bölünmesiyle mümkün bölmek için de türkiyeyi iç savaşa sürüklemek lazım .....
hala ortalığın durumunu görüyorlar tos pempe geliyor bazılarına niye akp li yav akp li olabilirsinde gercekleride inkar edemezsinki gercekler bu görünüyor nasıl görmezde gelirsin.türkiyede türk bayrağına hazmedemiyorlar sokalar ataş yanıyor daha hala açlım ne açılmı yav.
bazı arkadaşlar diyor açılımla ne alakası var yav bu kadar tavizler vilmese kandilde pkk gelip il il şov yapmasına izin verilmese vs gibi tavizler budurumlar olmazdı.yazacak çok şeyler varda kısa kesiyorum.

not,
başbakan amarikaya giti açılım görüşüp gelecek
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla