Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt?
acılım cısınız işde bu olaylar açılım tavizinden meydana gelen olaylar değilmi ben size teröre destek veriyorsunuz demedimki açılımı desdekliyorsunuz ne oldu dtp liler açılım falan bitti dediler ama başbakan hala açılmaya devam ediyor sokakdaki olayları çizgi filden ibaret zannediyor adamlar türkiyede türk bayrağı açtırmıyorlar ALPPEREN LERİN İŞARETİNİ GÖRDÜNÜZMÜ BOZKURT İŞARETİYDİ BE et tırnakdan ayrılırmı demi ama
|
Olayların bu şekilde gelişmesi sizin de işinize geldi. Oy potansiyeliniz çoğalmıştır. Hayırlı olsun.
Ancak bu mesele bir günün bir ayın bir yılın meselsi değil abi.Lisedeyken -tam hatırlamıyorum- hadep kongresinde Türk Bayrağını indirmişlerdi.
2004 ya da 2005 o yıllarda da nevruz kutlamalarında Türk Bağrağını çiğnemişlerdi. Byrağı bir polis onların ayaklarından altından almıştı. Diyeceğim şu ki bayrağa saldırı bu günün ortaya çıkardığı bir durum değil.Akp karşıtlarına malzeme çıktı.
pkk taraflarının sokağa inmesine gelince. Önceden pkk yoktu da şimdi Akp pkk ya taraftar mı üretti?
Buz dağının her zaman görünmeyen kısmından korkun abi görünen kısmından değil.Bu hainler her zaman vardı. O zaman yeraltındalardı şimdi yer üstünde. Akp nin hatası da burada .. Onlara fazla güven verdi.pkk nın Dtpsi hiçbir zaman muhatap alınmamalıydı.
Diğer taraftan, diyelim açılım hiç başlamamış olsaydı o zaman bu insanların ülkeyi bölmeyeceğini nasıl garanti edeceksiniz. Ben sizin kadar iyimser değilim kusura bakmayın. Cumhuriyetin kuluşundan beri bölgede bir huzursuzluk varsa ve giderek bu huzursuzluk artıyorsa bu kimin suçu.Askeriyle eğitim sistemiyle ekonmisiyle diyanetiyle vs. bütün kurumları elinde tutan devlet ve siyasi partiler giderek artan bu kopuşun taraflarından birsidir.
Hiç kusura bakmayın Türkiyenin bu noktaya gelmesinde sadece Akp nin değil hepimizin suçu var..
saygılar.